Kunskapscenter

Genom vårt nätverk kommer vi att ta del av erfarenheter kring användande av nya droger, nya rön inom missbruksvård och mycket, mycket annat. Det är vår avsikt att på olika sätt sprida denna kunskap till dig, bl a här i vårt Kunskapscenter.

 

Grundutbildning

Våra kunniga produktspecialister arbetar dagligen med att utbilda och vidareutbilda våra kunder i hur man genomför drogtester på ett korrekt och säkert sätt för att uppnå tillförlitliga resultat.

Denna utbildning är kostnadsfri och kan bokas direkt med någon av våra produktspecialister eller via kundtjänst på tel 08-120 993 20.

 

Vidareutbildningsseminarium

Varje år arrangerar vi ett flertal större seminarier exklusivt för våra kunder. Information om våra seminarier uppdateras kontinuerligt.

 

Specialutbildningar

Vi arrangerar också halvdagsseminarier och specialseminarier som anpassas efter kundens behov och önskemål. Tala med din produktspecialist.

Nyhetsbrev

EDTS AB´s nyhetsbrev Klicka till vänster för att komma till nyhetsbreven. Nyhetsbrev på mail !function (o, t, e, a) { o._aoForms = o._aoForms |…

Mer »

Länkar

Intoximeters Inc Tillverkaren av vår mycket populära alkomätare Alco-Sensor FST. Läs mer »   Narkotika - Preparatbeskrivning, Åklagarmyndighet…

Mer »

Frågor och svar urintester

  Spelar det någon roll om strecken på testerna framträder olika tydligt? Nej. Minsta antydan till streck ska tolkas som ett negativt analy…

Mer »

tillbaka

Ett klick bort...

Beställning - Beställ dina produkter här!

Anmälan till Nyhetsbrev - Anmäl dig för nyhetsbrev på mail, för att vara säker på att våra nyheter når dig!